Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ξέσπασε με τεσσάρα η Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό

Σέριε Α: Ξέσπασε με τεσσάρα η Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2018 01:03
Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Μίλαν διέλυσε με 4-1 την φορμαρισμένη Σασουόλο εκτός έδρας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Η Μίλαν έκανε πάρτι στην έδρα της Σασουόλο (4-1) και έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ροσονέρι» παρατάχθηκαν χωρίς τους Ιγκουαΐν, Κουτρόνε και Μπορίνι λόγω τραυματισμών κι έτσι ο Γκατούζο έδωσε ρόλο ψευτοεννιαριού στον Καστιγιέχο (σ.σ. μετά το πρώτο δεκάλεπτο τη θέση αυτή πήρε ο Τσαλχάνογλου).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας δοκάρι στο 4’ σε σουτ του Σούσο, ωστόσο στη συνέχεια η Σασουόλο σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος νικήθηκε αρχικά σε τετ-α-τετ από τον Ντοναρούμα και εν συνεχεία κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Αμπάτε.

Η Μίλαν κράτησε το μηδέν και στο 39’ άνοιξε το σκορ με τον Κέσιε, ο οποίος πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έφτασε ως την περιοχή και με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 0-1. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Σούσο ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τρομερό τελείωμα λίγο έξω από την περιοχή και στο 60’ ο Καστιγιέχο με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο «καθάρισε» οριστικά το ματς.

Από εκείνο το σημείο οι «ροσονέρι» χαλάρωσαν και στο 67’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με συρτό σουτ του Τζούριτσιτς. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Σούσο σκόραρε με νέο σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.