Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Έτιχαντ» η Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Έτιχαντ» η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2018 00:13
Με πρωταγωνιστή τον Φεκίρ (γκολ και ασίστ) η Λιόν κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» και έβαλε… φωτιά στον όμιλο. Μοιρασιά στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Σαχτάρ και Χόφενχαιμ (2-2).

Η πρώτη «βόμβα» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός! Η Λιόν «άλωσε» το σπίτι της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με 2-1 των «πολιτών» στο «Έτιχαντ». Αυτή ήταν η 3η διαδοχική εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο θεσμό και η 4η συνεχόμενη, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε αγγλικό σύλλογο.

Η Λιόν προηγήθηκε στο 26’ όταν μετά από σέντρα του Φεκίρ, ο Ντελφ υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα και ο Κορνέ από κοντά «έγραψε» το 0-1. Στο 41’ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Ζεσούς και δύο λεπτά μετά ο Φεκίρ έκανε το 0-2 νικώντας τον Έντερσον από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Λιόν είχε καλή στιγμή με τον Ντεπάι (62’) για το 0-3 και πέντε λεπτά μετά η Σίτι μείωσε σε 1-2 με τον νεοεισελθόντα Σανέ. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Λιόν διαφύλαξε το υπέρ της σκορ και έφυγε με μεγάλη νίκη από το Μάντσεστερ.

Έκανε τη ζημιά στη Σαχτάρ η Χοφενχάιμ


Στο άλλο ματς, η πρωτάρα Χοφενχάιμ προηγήθηκε δις στην Ουκρανία, όμως η Σαχτάρ βρήκε ισάριθμες απαντήσεις (2-2) και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τους στο θεσμό.

Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά και μετά από όμορφη ασίστ του Μπίτενκουρτ, ο Γκρίλις με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 στο 6ο λεπτό. Η Σαχτάρ δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 27’ με εξαιρετικό τελείωμα του Ισμαϊλι, όμως στο 38’ μια άστοχη έξοδος του Πιατόφ έφερε το 1-2 με τον Νορντβέϊτ.

Στο δεύτερο μέρος η Σαχτάρ πίεσε για την ισοφάριση και δικαιώθηκε στο 81’, όταν η βολίδα του Μαϊκόν διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.