Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδαρικό με τριάρα η Ρεάλ, μεγάλο comeback για ΤΣΣΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδαρικό με τριάρα η Ρεάλ, μεγάλο comeback για ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2018 00:04
Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Ρόμα στο «Μπερναμπέου» και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ΤΣΣΚΑ έκλεψε το βαθμό (2-2) στην έδρα της Πλζεν με γκολ στο 90+5’.

Το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα για τη «βασίλισσα», η οποία επικράτησε με 3-0 της Ρόμα στο «Μπερναμπέου». Σ’ όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μάλιστα αποθεώθηκε από τον κόσμο για το γκολ-πρόκρισης που σημείωσε πέρσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, είχαν σημαντικές φάσεις με Μπέιλ, Ίσκο και Καρβαχάλ και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο φινάλε του ημιχρόνου (44’). Ο Ίσκο άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έγινε ο πρώτος Ισπανός που σκοράρει με αυτό τον τρόπο στην ιστορία της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ρόμα είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσα όμως ο Νόιερ «έβγαλε» με το ένα χέρι το σουτ του Ουντέρ. Η Ρεάλ πάτησε ξανά γκάζι και στο 58’ έκανε δύο τα τέρματα της. Ο Μόντριτς πέταξε τη μπάλα για τον Μπέιλ, αυτός άφησε πίσω του τον Μανωλά και με σουτ εντός περιοχής «έγραψε» το 2-0.

Ο Όλσεν, με εντυπωσιακές επεμβάσεις σε μαγική ενέργεια του Ασένσιο και σε μακρινό σουτ του Μόντριτς, κράτησε το σκορ στο 2-0, ώσπου στις καθυστερήσεις ο νεοεισελθόντας Μαριάνο πέτυχε ένα τρομερό γκολ με σουτάρα έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Έκλεψε το βαθμό στο 90+5' η ΤΣΣΚΑ


Στο άλλο ματς, η Βικτόρια Πλζεν προηγήθηκε με 2-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι Ρώσοι έφυγαν με το βαθμό (2-2) από την Τσεχία χάρη σε πέναλτι στο 90+5’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ισάριθμα γκολ του Κρμέντσικ (29’, 41’).

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Ρώσοι μπήκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο ματς και στο 49’ μείωσαν σε 2-1 με τον Τσάλοφ. Ο ρυθμός άνοιξε, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες αλλά αυτή που χαμογέλασε ήταν η ΤΣΣΚΑ. Ένα ανόητο πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε την ευκαιρία στον Βλάσιτς να σκοράρει στο 90+5’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.