Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» και χωρίς Ρονάλντο η Γιουβέντους, περίπατος για Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» και χωρίς Ρονάλντο η Γιουβέντους, περίπατος για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2018 00:06
Παρά την άδικη αποβολή του Ρονάλντο στο 29’, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βαλένθια, σε ματς που ο διαιτητής Μπριχ έδωσε τρία πέναλτι! Περίπατος με Πογκμπά για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3-0 την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία.

Με το… δεξί μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 2-0 την Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας μπήκαν δυνατά στο ματς, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Μάντζουκιτς (11’), Κεντίρα (17’) και Ματουιντί (20’), ωστόσο στο 29’ είδαν τον διαιτητή να συμβουλεύεται τον βοηθό γραμμής και να αποβάλει με άδικη κόκκινη τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποχώρησε με δάκρυα από τον αγωνιστικό χώρο, ξερώντας πως εκτός απροόπτου θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια των «μπιανκονέρι» στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα δύο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αποβολή δεν πτόησε την Γιουβέντους, η οποία έφτασε σε μια σπουδαία νίκη χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Πιάνιτς, το πρώτο στο 43’ σε ανατροπή του Κανσέλο από τον Παρέχο και το δεύτερο στο 50’ που δόθηκε για τράβηγμα του Μουρίγιο στον Κιελίνι. Η Βαλένθια δεν κατάφερε να αντιδράσει, έχοντας χαμένο πέναλτι με τον Παρέχο (απέκρουσε ο Σέζνι) στις καθυστερήσεις για να μειώσει σε 1-2.

Άνετα η Γιουνάιτεντ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» και χωρίς Ρονάλντο η Γιουβέντους, περίπατος για Γιουνάιτεντ
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε άνετα το εμπόδιο της Γιούνγκ Μπόις, φεύγοντας με εμφατική νίκη (3-0) από την Ελβετία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έφτιαξε το τρίτο. Ο Γάλλος μέσος άνοιξε το σκορ στο 35’ με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 44’ εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα του πέναλτι, «γράφοντας» το 2-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Γιουνάιτεντ να φτάνει και σε τρίτο γκολ στο 66’, όταν ο Μαρσιάλ έκανε το 0-3 ύστερα από ασίστ του Πογκμπά.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.