Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Αζάρ στη Θεσσαλονίκη η Τσέλσι

Χωρίς Αζάρ στη Θεσσαλονίκη η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2018 17:49
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Τσέλσι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να αφήνει εκτός αυτής τον Έντεν Άζάρ όπως και τους Νταβίντ Λουίζ και Ματέο Κόβατσιτς.

Χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες έφτασε στη Θεσσαλονίκη η Τσέλσι εν όψει του αυριανού αγώνα (20/9) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι άφησε εκτός αποστολής τον αστέρα της ομάδας Έντεν Αζάρ, όπως και τους Νταβίντ Λουίζ και Ματέο Κόβατσιτς που βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ιταλού τεχνικού για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός έμεινε και ο διεθνής Ιταλός μπακ, Έμερσον Παλμιέρι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι πιτσιρικάδες Αμπαντού, Χάντσον-Οντόι και Μπούλκα.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Τσέλσι απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κέπα Αριζαμπαλάγκα, Γουίλι Καμπαγιέρο, Μάρτσιν Μπούλκα, Τόνι Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Τσεσκ Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Ν΄Γκολό Καντέ, Ρος Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Βίκτορ Μόουζες, Ολιβιέ Ζιρού, Καλούμ Χάντσον-Οντόι, Νταβίντε Ζαπακόστα, Γουίλιαν, Γκάρι Κέιχιλ, Αντρέας Κρίστενσεν, Σέζαρ Αθπιλκουέτα, Αλβάρο Μοράτα και Ίθαν Αμπαντού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.