Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Ατλέτικο, απέδρασε από το Μπριζ η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Ατλέτικο, απέδρασε από το Μπριζ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2018 00:32
Η Ατλέτικο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μονακό στο Πριγκιπάτο και ξεκίνησε νικηφόρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με το δύσκολο 1-0 από την έδρα της Μπριζ.

Με το δεξί μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-1 της Μονακό στο «Λουί Ντε» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τα δύο στραβοπατήματα στην Πριμέρα Ντιβιζιον.

Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν στο 18’ με κοντινό πλασέ του Γκραντσίρ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η Ατλέτικο πήρε τον έλεγχο, ισοφάρισε στο 25’ με τον Ντιέγκο Κόστα έπειτα από ωραίο συνδυασμό με Κόκε, Γκριεζμάν και η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο. Στο 45+1’ ο Χιμένεθ σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κόκε, «γράφοντας» το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος η Μονακό ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο η Ατλέτικο έκανε σωστή διαχείριση και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Μόντε Κάρλο.

Απέδρασε από το Μπριζ η Ντόρτμουντ


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μπριζ ωστόσο έφυγε με το «διπλό» (1-0) από το Βέλγιο χάρη στο τυχερό γκολ του Πούλισιτς στο 85’.

Οι Βεστφαλοί αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Μπριζ, η οποία από την πλευρά της είχε καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα.Ο Μπούρκι με ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και στο 85’ ο Πούλισιτς έδωσε τη λύση, έστω και με δόση τύχης. Ο νεαρός άσος έβαλε την κόντρα στην απομάκρυνση του Μίτροβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λέτιτσα για το τελικό 0-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.