Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή και 3x3 για ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή και 3x3 για ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 20:26
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή (3-1) τον ΌΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Μπίσεσβαρ (37’), Μάτος (45+4’) και Ζαμπά (53’) τα γκολ του «Δικεφάλου», προηγήθηκαν με Παπαστεριανό (21’) οι γηπεδούχοι.

Λίγες μέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-1 από την έδρα του ΌΦΗ στην Κρήτη και έφτασε στην τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ (γκολ, δύο ασίστ) ο «Δικέφαλος» του Βορρά έφερε… τούμπα το ματς στο «Γεντί Κουλέ» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τον Καρέλη να παίρνει τη θέση του τραυματία Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και φωνάζει δικαιολογημένα για πέναλτι στη φάση του 3ου λεπτού, με τον Στρέζο να ανατρέπει καθαρά τον Ζαμπά στην περιοχή. Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και ο ΌΦΗ, στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, πήρε το προβάδισμα στο σκορ (21’). Μετά από λάθος του Κάνιας, ο Παπαστεριανός πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 37’ ο Ολλανδός συνεργάστηκε ωραία με τον Ελ Καντουρί, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στη δεξιά γωνία του Στρέζου ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-2. Ενδιάμεσα (45’), ο Πασχαλάκης, που μετά το γκολ έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα, απέκρουσε σωτήρια το απευθείας φάουλ του Ντίνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε γκολ με το… καλησπέρα στο ματς (53’). Ο Ελ Καντουρί έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ζαμπά συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με άψογο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Στρέζου για το 1-3.

Οι Θεσσαλονικείς «καθάρισαν» το ματς και στα εναπομείναντα λεπτά έκαναν συντήρηση εν όψει και του αγώνα της Πέμπτης (20/9) με την Τσέλσι στην Τούμπα. Ο ΌΦΗ έψαξε ένα γκολ για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο Αραβίδης (59’) και Κυριακίδης (78’) αστόχησαν από καλή θέση. Στον αντίποδα, ο «Δικέφαλος» είχε δύο καλές στιγμές με Καρέλη (61’, 90+2’) και μια με Μπίσεσβαρ (76’) για ένα τέταρτο τέρμα, με το 1-3 να μένει ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.