Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δια πυρός και σιδήρου η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δια πυρός και σιδήρου η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 20:04
Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Σοσιεδάδ, ωστόσο με σούπερ Τερ Στέγκεν και σκόρερ τους Σουάρες, Ντεμπελέ έφερε… τούμπα το ματς (2-1) στο «Ανοέτα» και έκανε το 4x4 στην Πριμέρα.

Με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, η κάκιστη Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Σοσιεδάδ και διατήρησε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκούρασε βασικούς, κατεβάζοντας εναλλακτικό κέντρο, κάτι που όμως στοίχισε στην ομάδα του, η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Αντίθετα, η Σοσιεδάδ προηγήθηκε από πολύ νωρίς χάρη σε όμορφο μονοκόμματο σουτ του Ελουστόντο στο 12ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να κυνηγά το σκορ για 6η διαδοχική σεζόν στο «Ανοέτα». Μάλιστα, θα μπορούσε να δεχτεί δεύτερο γκολ ωστόσο ο Τερ Στέγκεν ήταν εντυπωσιακός, αποκρούοντας τις προσπάθειες των Ογιαρθάμπαλ και Τέο Ερνάντεθ στο τρίλεπτο 60’-63’.

Ο Γερμανός πορτιέρο κράτησε τους Καταλανούς στο ματς και η ανατροπή ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα από τραγικό λάθος του Ρούγι στο 63’, ο Σουάρες ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, ενώ στο 66’ ο Ντεμπελέ ολοκλήρωσε την ανατροπή έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Αργεντινού γκολκίπερ.

Παρά την ανατροπή, η Μπαρτσελόνα συνέχισε να μην βγάζει σιγουριά στο παιχνίδι της και στο 86’ στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού ο Χουάνμι αστόχησε ολομόναχος με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Το 1-2 έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έκανε έστω και με αρκετή δυσκολία το 4x4 στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.