Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Χειρονομίες και ύβρεις του Πασχαλάκη στην κερκίδα του ΟΦΗ (vid)

Χειρονομίες και ύβρεις του Πασχαλάκη στην κερκίδα του ΟΦΗ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 20:17
Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά το 2-1 του «Δικεφάλου» έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των φίλων του ΟΦΗ πίσω από το τέρμα του, προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις.

Έξαλλοι είναι στον ΟΦΗ με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς στο «Γεντί Κουλέ» με κεφαλιά του Μάτος στο 45+4' και ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» γύρισε και έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των φίλων του ΟΦΗ πίσω από το τέρμα του.

Ο Έλληνας γκολκίπερ «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό να γυρίζει προς το μέρος του κόσμου των γηπεδούχων, κάνοντας χειρονομίες, αλλά και φωνάζοντας «σας γ… τώρα»!

Οι ενέργειες αυτές του Πασχαλάκη ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από την εξέδρα αλλά και τους ανθρώπους των γηπεδούχων.

*Update: Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πήγε προς την εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ, τους χειροκρότησε και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του. Λίγη ώρα μετά δήλωσε στη Nova: "Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και στο δεύτερο γκολ ξέσπασα. Μου βγήκε στο γκολ η ένταση. Το ποδόσφαιρο ενώνει δεν χωρίζει ήθελα να δείξω πως ότι κι αν γίνει στο γήπεδο στο τέλος πρέπει να δίνουμε τα χέρια και να προχωράμε. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων ήταν καταπληκτικοί και δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα".


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.