Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Τεσσάρα για Παρί πριν την Λίβερπουλ

Σαμπιονά: Τεσσάρα για Παρί πριν την Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 00:25
Χωρίς Νεϊμάρ και Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με το εμφατικό 4-0 την Σεντ Ετιέν στο Παρίσι και να κάνει το 5x5 στο Σαμπιονά, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Εμπαμπέ εκτός λόγω τιμωρίας και τον Νεϊμάρ να ξεκουράζεται εν όψει Λίβερπουλ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Σεντ Ετιέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» και έκανε το 5 στα 5 στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Σεντ Ετιέν πατούσε καλά στο πρώτο 20λεπτο, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 14’ ο Ντιονί αστόχησε από τη μικρή περιοχή έπειτα από εξαιρετική πάσα του Σάριμπουρ, ενώ στο 21’ ο Εμβιλά έκανε το σουτ από το ημικύκλιο, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αρεολά, που πήρε τη θέση του Μπουφόν κάτω από τα γκολπόστ.

Η Παρί κράτησε το μηδέν και στο 23’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Βεράτι έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Ντράξλερ, αυτός έκανε κοντρόλ με το κεφάλι και με δεύτερη κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Καβάνι μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 76’ ο Ντι Μαρία εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκάμπριελ Σίλβα και με διαγώνιο σουτ «καθάρισε» οριστικά το ματς. Το κερασάκι έβαλε στο 84’ ο Ντιαμπί Μούσα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του Τόμας Τούχελ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.