Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Άρη ο Μαβράι: «Φοβερή πρόκληση»

Υπέγραψε στον Άρη ο Μαβράι: «Φοβερή πρόκληση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2018 23:37
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μερτζίμ Μαβράι στον Άρη, με τον διεθνή Αλβανό αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Παίκτης του Άρη είναι και με τη… βούλα ο Μερτζίμ Μαβράι. Ο διεθνής Αλβανός στόπερ έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Μετά τις υπογραφές, ο 32χρονος βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ και αποθεώθηκε από φίλους της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτές τις πραγματικά ειδικές σκηνές. Βρέθηκα στο γήπεδο, βλέπω τώρα και τον κόσμο και προσπαθώ να φανταστώ, πώς είναι να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο με αυτούς τους φιλάθλους. Ο Μπάσα μου είπε πολλά καλά πράγματα… πράγματα που σε πείθουν να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μυρίσω την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ανυπομονώ να παίξω».

Σχετικά με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, απάντησε: «Είναι μια φοβερή πρόκληση, μια καινούργια περιπέτεια. Άλλο ποδόσφαιρο κι άλλο στιλ ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.