Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουνετσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Μπουνετσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2018 23:54
Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-1 της Άιντραχτ στο Βεστφάλεν και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με το Αμβούργο. Γκολάρα στο ντεμπούτο του ο Αλκάθερ.

Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοση της, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Βεστφάλεν και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

Η Άιντραχτ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, αφού στο 6’ έφτασε κοντά στο γκολ με διαγώνιο σουτ του Κόστιτς, ωστόσο ο Μπούρκι κράτησε το μηδέν. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, όμως στο 36’ η Ντόρτμουντ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον ύπνο και ο Ντιαλό με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τραπ για το 1-0.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ δεν έδειξε διάθεση να πατήσει γκάζι και το πλήρωσε στο 69’. Μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα των Βεστφαλών, ο Αλέρ σκόραρε από κοντά για το 1-1. Η χαρά για τους Κυπελλούχους Γερμανίας κράτησε μόλις τρία λεπτά αφού στο 72’ ο Σάντσο «άδειασε» δύο αντιπάλους και έδωσε μισό γκολ στον Βολφ, που με ωραίο τελείωμα σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 2-1. Στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Πάκο Αλκάθερ, που στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής για το 3-1.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Σμέλτσερ, Ντιαλό, Ακάντζι, Πίσεκ, Ντιλέινι (69’ Βίτσελ), Νταούντ, Μπρουν Λάρσεν (58’ Σάντσο), Ρόις, Βολφ, Φίλιπ (67’ Αλκάθερ)

Άιντραχτ (Άντολφ Χούτερ): Τραπ, Φαλέτ, Άμπραχαμ, Ντα Κόστα, Εντικά, Φερνάντες (63’ Ντε Γκουζμάν), Τορό (84’ Μίλερ), Κόστιτς, Φαμπιάν (63’ Γιόβιτς), Γκατσίνοβιτς, Αλέρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.