Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Euro U21: Άλμα πρόκρισης για την Εθνική Ελπίδων

Προκρ. Euro U21: Άλμα πρόκρισης για την Εθνική Ελπίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2018 22:30
Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 2-1 της Τσεχίας στο Γιάμπλονετς και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro U21. Λημνιός (44’) και Τσιμίκας (56’) οι σκόρερ για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων. Με όμορφα γκολ των Λημνιού (44’) και Τσιμίκα (56’) η «γαλανόλευκη» πέρασε με 2-1 από την έδρα της Τσεχίας και διατηρήθηκε πρώτη και αήττητη στην κορυφή του 1ου ομίλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των προκριματικών.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη διατηρήθηκε στο +3 από την 2η Κροατία, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας. Παράλληλα, εξασφάλισε την 2η θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στα μπαράζ.

Η Εθνική προηγήθηκε στο 43’ με μαγική ενέργεια του Λημνιού. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ πέρασε τρεις αντίπαλους και σούταρε με το δεξί, δίνοντας το προβάδισμα στην «γαλανόλευκη». Η Τσεχία ισοφάρισε στο 50 με κεφαλιά του Τάκατς, ωστόσο έξι λεπτά μετά η Ελλάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Τσιμίκα.

ΤΣΕΧΙΑ: Στάνιεκ, Ματέγιου, Κούλιανεκ (67’ Τρούμπατς), Χάσεκ (67’ Κβετ), Πούλκραμπ, Τάκατς, Χέλεσιτς, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίσκα, Λάντρα (79’ Ζάγιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος), Λάμπρου (74’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87’ Κυριακόπουλος)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.