Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Το έφερε… τούμπα με αυτογκόλ στο 89’ η Κύπρος

Nations League: Το έφερε… τούμπα με αυτογκόλ στο 89’ η Κύπρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2018 00:44
Η Κύπρος, χάρη σε αυτογκόλ του Στογιάνοβιτς στο 89’, κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σλοβενία στο «ΓΣΠ» και πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League. Μπέριτς (54’) και Σωτηρίου (69’) τα άλλα γκολ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κύπρος κέρδισε με 2-1 την Σλοβενία στο «ΓΣΠ» και πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League. Η ομάδα του Μπεν Σίμον παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τη Νορβηγία και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την πρώτη θέση του ομίλου της στη League C.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν με το… καλημέρα στο ματς όμως ο Κάστανος αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Μπέλετς. Ο 20χρονος απείλησε ξανά στο 11’ με μακρινό σουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό το φαλτσαριστό πλασέ του Παπουλή πέρασε άουτ. Στη συνέχεια, οι Σλοβένοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση όμως το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Η Σλοβενία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 54’ πήρε το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Μπέριτς. Η Κύπρος δεν πτοήθηκε και στο 68’ έφτασε στην ισοφάριση με ιδανικό πλασέ του Σωτηρίου έπειτα από υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας από τους γηπεδούχους.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους όμως Σωτηρίου (80’) και Παπουλής (85’) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Το γκολ της ανατροπής ήρθε στο 89’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, ο Στογιάνοβιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Με τη νίκη, η Κύπρος έφτασε τους τρεις βαθμούς στον 3ο όμιλο της League C, πιάνοντας την Νορβηγία στην 2η θέση. Η τελευταία ηττήθηκε με 1-0 από την Βουλγαρία στη Σόφια (59’ Βασίλεφ), με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2x2 στο θεσμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.