Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Με γκολάρα του Ζιρού λυτρώθηκε η Γαλλία

Nations League: Με γκολάρα του Ζιρού λυτρώθηκε η Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2018 00:15
Με γκολάρα του Ζιρού (75’) η Γαλλία κέρδισε με 2-1 την Ολλανδία στο «Σταντ ντε Φράνς» και πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League. Προηγήθηκαν με Εμπαπέ (14’) οι «τρικολόρ», ισοφάρισε προσωρινά ο Μπάμπελ (67’) για τους «οράνιε»

Στην πρώτη της παράσταση στο κοινό της αφού στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Γαλλία επικράτησε με 2-1 της Ολλανδίας στο Παρίσι και πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League. Έτσι, έφτασε τους 4 βαθμούς μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Γερμανία, την οποία υποδέχεται στις 16 Οκτωβρίου στο «Σταντ ντε Φράνς».

Οι «τρικολόρ» μπήκαν φουριόζοι στο ματς, «άγγιξαν» το γκολ στο 1ο λεπτό με κοντινό σουτ του Εμπαπέ και στο 14’ ο Γάλλος άσος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από πάρε-βάλε του Ματουιντί. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Η Ολλανδία «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος και στο 66’ «άγγιξε» την ισοφάριση έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Βαϊνάλντουμ. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά ο Τετέ έδωσε στον Μπάμπελ και αυτός από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, οι «οράνιε» θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 69’ όμως το σουτ του Ντεπάι πέρασε λίγο άουτ.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 75’ ο Ζιρού με έξοχο διαγώνιο βολέ νίκησε τον Σίλεσεν μετά από σέντρα του Μεντί και διαμόρφωσε το 2-1. Μάλιστα, με αυτό το γκολ έφτασε τα 32 με το εθνόσημο και ξεπέρασε την Ζινεντίν Ζιντάν στην 4η θέση της λίστας με τους αρχισκόρερ της Γαλλίας.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Αρεολά, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντεζ (62' Μεντί), Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Μπαπέ, Γκριζμάν (81' Ν' Ζονζί), Ζιρού (89' Ντεμπελέ).

Ολλανδία (Ρόλαντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Πρόπερ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Τετέ (82' Γιάνμαατ), Βαϊνάλντουμ, Προμές (76' Φόρμερ), Ντεπάι, Μπάμπελ (88' Λουκ Ντε Γιονγκ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.