Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Άλωσε το «Γουέμπλεϊ» η Ισπανία

Nations League: Άλωσε το «Γουέμπλεϊ» η Ισπανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2018 00:46
Με πρωταγωνιστές τους Ροντρίγο και Ντε Χέα, η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Nations League. Άσχημος τραυματισμός του Σο, ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ισπανία κέρδισε με 2-1 την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο της League A, όπου βρίσκεται και η Κροατία.

Τα «τρία λιοντάρια» πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό, όταν μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Σο έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Ράσφορντ και αυτός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά απάντησε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όταν ο Καρβαχάλ ανέβηκε και έδωσε στον Ροδρίγο, εκείνος γύρισε τη μπάλα στον Σαούλ και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Η ανατροπή για τους «φούριας ρόχας» ολοκληρώθηκε στο 32’. Ο Αλκάνταρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ροντρίγο από κοντά έκανε το 1-2. Το σκορ έμεινε ως το ημίχρονο και γι’ αυτό φρόντισε ο Ντε Χέα, ο οποίος στο 35’ πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Ράσφορντ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο σοκαριστικός τραυματισμός του Λουκ Σο στο κεφάλι, έπειτα από σύγκρουση και άσχημη πτώση (σ.σ. έγραψε ότι είναι καλά στα social media) «πάγωσε» όλο το «Γουέμπλεϊ». Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αν και στο 55’ η Ισπανία έφτασε κοντά σε 3ο γκολ, με το σουτ του Ροντρίγο να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια η Αγγλία προσπάθησε να απαντήσει και στο 81’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ράσφορντ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Ντε Χέα.

Στις καθυστερήσεις, που ήταν 10 λεπτά, ακυρώθηκε γκολ του Γουέλμπεκ, με τον ρέφερι να υποδεικνύει φάουλ πάνω στον Ντε Χέα. Η απόφαση ξεσήκωσε αντιδράσεις από την πλευρά των γηπεδούχων, που δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ξεκιώνοντας με το… αριστερό την πορεία τους στο Nations League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.