Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και 2x2 ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και 2x2 ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 23:24
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε με εμφατικό τρόπο το 2x2 στο πρωτάθλημα. Ομάρ (34’), Φορτούνης (41’ πεν.), Ποντένσε (55’), Γκερέρο (90’) και Μεριά (90+2’) οι σκόρερ.

Υπό το βλέμμα του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αποθεώθηκε, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού και έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ. Η πρώτη κλασική ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 18’, με τον Γκερέρο να αστοχεί με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Ένα λεπτό μετά ο Ισπανός είχε νέα καλή στιγμή μετά από σέντρα του Ποντένσε, όμως μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 34’ χάρη στην έξυπνη μπαλιά του Καμαρά στην πλάτη των αμυνόμενων. Ο Ομάρ έκανε την κίνηση και πρόλαβε με κεφαλιά τον πορτιέρο του ΠΑΣ για το 1-0 των γηπεδούχων. Στο 38’ το απευθείας φάουλ του Φορτούνη πέρασε λίγο άουτ όμως στο επόμενο λεπτό ο Τζημόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι με το χέρι και ο Φορτούνης με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-0.

Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτα και στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας για περισσότερα τέρματα. Στο 46’ ο Φετφατζίδης έχασε το… άχαστο σημαδεύοντας το δοκάρι μετά από πάρε-βάλε του Ποντένσε, ο οποίος στο επόμενο λεπτό «άδειασε» δύο παίκτες των φιλοξενούμενων όμως το γύρισμα του απομακρύνθηκε. Ο Πορτογάλος κατάφερε να βρει δίχτυα στο 55’ σκοράροντας με σουτ στην κίνηση έπειτα από γύρισμα του Φορτούνη.

Οι φιλοξενούμενοι, με εξαίρεση το δοκάρι στο σουτ του Μυστακίδη (75’) δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος στα τελευταία λεπτά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 90’ ο Γκερέρο με ωραία ενέργεια και δεξί πλασέ έκανε το 4-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ομάρ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μεριά, που δεν αστόχησε, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης (73' Νάτχο), Φορτούνης (71' Λάζαρος), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς (57 λ. τρ. Μιράντα) και Ποντένσε.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Νικολιάς (74' Βιντάλ), Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (78' Σιόντης), Κάστρο, Τζημόπουλος, Κριζμάν, Κακούμπα, Κούζικ και Ξύδας (34' λ. τρ. Μυστακίδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.