Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 21:20
Με γκολ του Ελ Καντουρί (68’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Τρομερά λάθη του επόπτη Καμπούρη, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ του Άκπομ και έκοψε τετ-α-τετ του Πρίγιοβιτς.

Το 2x2 στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε με νίκη (1-0) από τη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον «Δικέφαλο», ο οποίος όμως κράτησε ξανά το μηδέν πήρε το τρίποντο με γκολ του Ελ Καντουρί στο 68’. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λίγο μετά το γκολ, καθώς οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν φωτοβολίδα στην εξέδρα των γηπεδούχων!

Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν νευρικοί στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ. Μάλιστα στο 15’ θα μπορούσε να προηγηθεί όμως ο Πασχαλάκης πρόλαβε τον Ντουρμισάι πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, αφού ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και πίεζε τους γηπεδούχους όμως στις προσπάθειες που δημιούργησε (27’ Ελ Καντουρί, 29’ Βϊερίνια, 38’ Σάκχοφ) δεν κατάφερε να σκοράρει. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους άνηκε στον Πανιώνιο, με τον Πασχαλάκη να απομακρύνει σωτήρια το φαλτσαριστό σουτ του Σπιριντόνοβιτς (42’).

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου και να απειλήσει με αξιώσεις. Βέβαια δικαιούται να φωνάζει για την απόφαση του επόπτη Καμπούρη στο 50’, ο οποίος έκοψε λανθασμένα με οφσάιντ τον Πρίγιοβιτς, που έβγαινε σε τετ-α-τετ. Τη λύση για τον «Δικέφαλο» έδωσε ο Ελ Καντουρί στο 68’. Ο Μαροκινός με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 0-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε εξαιτίας της διακοπής που προκλήθηκε μετά τη ρήξη φωτοβολίδας. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς στο 88’ αλλά το γκολ του Άκπομ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε και ο «Δικέφαλος» έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.