Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα οκτώ η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα οκτώ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 22:04
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 8-2 την νεοφώτιστη Ουέσκα στο «Καμπ Νου» και έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Με πρωταγωνιστή τον Μέσι (2 γκολ, 2 ασίστ) η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 8-2 την Ουέσκα εντός έδρας και έπιασε την Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ερνάντεζ όμως η συνέχεια άνηκε στους Καταλανούς. Στο 16’ ο Μέσι «χόρεψε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 24’ ο Μαγιοράλ υπέπεσε σε αυτογκόλ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το 3-1 ήρθε στο 37’ με τον Σουάρες, γκολ που μέτρησε κανονικά μετά από χρήση του VAR για υποψία οφσάιντ. Η Ουέσκα που έπαιξε θαρραλέα στο «Καμπ Νου» μείωσε στο 42’ με προβολή του Γκαριάρ, όμως στην επανάληψη το γήπεδο… κατηφόρισε.

Στο 48’ ο Ντεμπελέ με ωραίο σουτ έκανε το 4-2, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ράκιτιτς και αυτός με δυνατό σουτ έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 61’ ο Μέσι πήρε ξανά τη σκυτάλη για το 6-2 της Μπαρτσελόνα, ενώ στο 81’ μοίρασε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά στον Άλμπα για το 7-2! Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Σουάρες, διαμορφώνοντας από την άσπρη βούλα το τελικό 8-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.