Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Οι κλήσεις του Σκίμπε για το Nations League

Οι κλήσεις του Σκίμπε για το Nations League

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2018 18:47
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους πρώτους της αγώνες στο Nations League με αντιπάλους τις Εσθονία και Ουγγαρία. Εκτός ο Βλαχοδήμος, δείτε την 23αδα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα εκτός έδρας ματς του Nations League με Εσθονία (8/9) και Ουγγαρία (11/9).

Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε στην «γαλανόλευκη» τον Ευθύμη Κουλούρη που ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Ατρόμητου, ωστόσο άφησε εκτός τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο γκολκίπερ της Μπενφίκα έχει αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, κατακτώντας μάλιστα και το Ευρωπαϊκό Ελπίδων του 2017, ωστόσο δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με την Εθνική Ανδρών και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Ο 24χρονος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να παίξει στη «γαλανόλευκη» ωστόσο ο Σκίμπε δεν τον συμπεριέλαβε στις επιλογές, όπως και τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Πασχαλάκη. Επίσης από τις κλήσεις απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Ρέτσου, Παπαδόπουλου και Σταφυλίδη.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον κ. Σκίμπε είναι οι εξής: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο της «League C» και θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία. Οι αγώνες διεξάγονται από τις 6 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Νοεμβρίου (δείτε εδώ το πρόγραμμα), με την «γαλανόλευκη» να διεκδικεί την πρώτη θέση ώστε να ανέβει στη κατηγορία «League B» και παράλληλα να έχει εξασφαλισμένη θέση στα πλει-οφ τον Μάρτιο του 2020 ώστε να διεκδικήσει εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020 εφόσον δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών (Διαβάστε εδώ αναλυτικά το format της διοργάνωσης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.