Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέλουκ: «Ο Τουρέ θα πάει σε ομάδα που έπαιξε με την Μπέρνλι τον Αύγουστο»

Σέλουκ: «Ο Τουρέ θα πάει σε ομάδα που έπαιξε με την Μπέρνλι τον Αύγουστο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2018 15:48
Φωτιά στα σενάρια μεταγραφής του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό έβαλε ο Ντμίτρι Σέλουκ, καθώς ο ατζέντης του Ιβοριανού έγραψε στο twitter ότι ο 35χρονος μέσος θα υπογράψει σε σύλλογο που έπαιξε με την Μπέρνλι τον Αύγουστο.

Τα αγγλικά Μέσα θεωρούν σίγουρη την μετακίνηση του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, σενάριο που δεν διαψεύδεται από τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο ατζέντης του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ έγραψε στο twitter για το μέλλον του Ιβοριανού: «Είναι ένας σύλλογος που έπαιξε κόντρα στην Μπέρνλι τον Αύγουστο».

Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες έχουν δρομολογήσει τα πάντα για τη μεγάλη επιστροφή του Τουρέ. Εκτός βέβαια αν ο ατζέντης του Αφρικανού εννοεί μία εκ των Αμπερντίν, Μπασακσεχίρ, Σαουθάμπτον, Γουότφορντ ή Φούλαμ (σ.σ. όλες οι ομάδες που έπαιξαν με την Μπέρνλι τον Αύγουστο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (29/8) ο Τουρέ απέκτησε βρετανικό διαβατήριο και λογίζεται ως κοινοτικός στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου και γίνεται πιο εύκολη η ενδεχόμενη προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.