Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αθανασιάδης: «Με ενδιαφέρει να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Αθανασιάδης: «Με ενδιαφέρει να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2018 16:11
Να κάνει restart στην καριέρα του επιθυμεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και πως τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να παίξει στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την εμπειρία του στο Ισραήλ: «Τέλειωσα την περασμένη εβδομάδα από το Ισραήλ και πλέον είμαι ελεύθερος. Στην αρχή, στον δικό μου κύκλο ήταν λίγο τρομαγμένοι με αυτά που γίνονται, αλλά εκεί διαπίστωσα πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Είναι μια όμορφη χώρα και ο τρόπος ζωής τους μοιάζει πολύ με την Ελλάδα. Ποδοσφαιρικά ήταν μια χρονιά λίγο δύσκολη, η ομάδα δεν πήγαινε καλά και αυτό είχε ως συνέπεια να αλλάξει προπονητή και εγώ να μην έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής.»

Για τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου, είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ήμουν για δέκα χρόνια στις ακαδημίες και άλλα τόσα στην πρώτη ομάδα. Οι δρόμοι μας χώρισαν, αλλά συνέχισα να παρακολουθώ την ομάδα και έχω κρατήσει επαφές με κάποια παιδιά. Η ομάδα πλέον έχει ανέβει επίπεδο και αυτό οφείλεται στον κύριο Σαββίδη.»

Για το πώς έζησε τα γεγονότα στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Οι συμπαίχτες μου στο Ισραήλ με ρωτούσαν στην προπόνηση για τα γεγονότα και δεν ήξερα τι να τους απαντήσω. Τους έλεγα ότι αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα.»

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Έπαιζε με μια μεγάλη ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία στο Champions League. Η Μπενφίκα είναι ομάδα που μπορεί να βάλει γκολ από κει που δεν το περιμένεις. Ίσως μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φρενάρει τον ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά ήταν κυρίαρχος, αλλά με τα λάθη που έγιναν δέχθηκε γρήγορα τα δύο πρώτα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσει.»

Για το αν ενδιαφέρεται να ξαναπαίξει στην Ελλάδα: «Σίγουρα θα με ενδιέφερε, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γνωρίζω και με γνωρίζει. Είχα έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό σε στάδιο συζητήσεων. Σίγουρα θα με ενδιέφερε να πάω στον Παναθηναϊκό καθώς με γνωρίζει και ο προπονητής. Δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό σκέλος απλά θέλω να κάνω ένα restart στην καριέρα μου.»

Για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: «Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω για να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.»

Για την εθνική ομάδα: «Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, έχει δέσει ξανά και είναι πολύ καλή. Μέσα από τα παιχνίδια έχει δείξει πως υπάρχει οργάνωση και πιστεύω πως θα καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Euro. Φυσικά θα με ενδιέφερε να επιστρέψω και εγώ κάποια στιγμή.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.