Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «ψάχνει» για Σίγκθορσον ο Παναθηναϊκός

Το «ψάχνει» για Σίγκθορσον ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2018 15:36
Την περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού, Κολμπέιν Σίγκθορσον εξετάζει ο Παναθηναϊκός, με δημοσίευμα από τη χώρα του παίκτη να υποστηρίζει ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του απόκτηση του.

Ένα νέο όνομα για την επίθεση του Παναθηναϊκού ήρθε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Κολμπέιν Σίγκθορσον, τον 28χρονο φορ της Ναντ και πρώην βασικό στράικερ της Εθνικής Ισλανδίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισλανδικής ιστοσελίδας «DV», οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 αλλά δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα.

Ο 28χρονος είναι 44 φορές διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας (22 γκολ) και με το δικό του τέρμα οι «Βίκινγκς» απέκλεισαν την Αγγλία στο Euro 2016. Ωστόσο, έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στον μηνίσκο που τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν δύο χρόνια.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε να κάνει ασκήσεις με την μπάλα. Μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος με την Ανζέ και την Στρασμπούργκ αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Ισλανδίας για το Μουντιάλ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή, αφού κλήθηκε για τα παιχνίδια με Βέλγιο και Ελβετία για το Nations League.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ (105 συμ., 35 γκολ, 8 ασίστ) και Άλκμααρ (43 συμ., 18 γκολ, 3 ασίστ), ενώ έχει 4 γκολ σε 33 συμμετοχές με την Ναντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.