Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα βαριά φιλική ήττα για Ολυμπιακό

Νέα βαριά φιλική ήττα για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2018 23:47
Ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα βαριά φιλική ήττα (4-0), αυτή τη φορά από την Αιντχόβεν, δεχόμενος και τα τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά (68’-79’).

Μετά την τεσσάρα από τη Γάνδη (0-4), ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και από την Αιντχόβεν. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ξανά προβληματικό πρόσωπο, ενώ μετά το πρώτο τέρμα που δέχτηκαν έδειξαν σημεία κατάρρευσης στην άμυνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως ιδιαίτερο ρυθμό. Η Αιντχόβεν είχε την υπεροχή όμως αυτή ήταν ανούσια, αφού αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Τις δύο φορές που τα κατάφεραν ήταν από ατομικά λάθη του Ολυμπιακού. Στο 31’ ο Φορτούνης έκανε λάθος γύρισμα αλλά ο Γιαννιώτης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπεργκβάιν, ενώ στο 35’ ο Βούκοβιτς έδιωξε άτσαλα σε σέντρα από αριστερά, αλλά ο Μάλεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» με σχηματισμό 4-2-3-1 και τον Γκερέρο προωθημένο δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Αντίθετα στο ξεκίνημα της επανάληψης έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 47’ ο Γκερέρο αστόχησε με κεφαλιά μετά από ωραίο γύρισμα του Φορτούνη, ενώ στο 49’ ξανά από σέντρα του Φορτούνη, ο Βούκοβιτς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 68’ ο Περέιρο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μιράντα άφησε αμαρκάριστο τον Ντε Γιονγκ κι εκείνος με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0. Ο Ολυμπιακός έχασε τη συγκέντρωση του και οι πρωταθλητές Ολλανδίας δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα.

Στο 71’ ο Περέιρο έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Τέζε, εκείνος γύρισε παράλληλα για τον Ντε Γιόνγκ, ο οποίος από κοντά διπλασίασε το σκορ της PSV. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Χριστοδουλόπουλος άφησε αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι τον Σβαμπ, που με κεφαλιά σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 79’ από τον Μάλεν έπειτα από τραγικό λάθος του Σισέ.

Αιντχόβεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζοέτ, Ντουμφρις (44’ Τέζε), Λουκάσεν, Φιργκέβερ (61’ Μπερέν), Ανχελίνο, Χέντριξ, Ροζάριο, Περέιρο, Μάλεν, Ντε Γιονγκ, Μπέργκβαιν

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84’ Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (69’ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (77’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70’ Χατζησαφί), Φορτούνης (69’ Φετφατζίδης), Ποντένσε (69’ Πάρντο), Βρουσάι (62’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (61’ Ανσαριφάρντ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.