Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μάλκομ η Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε Μάλκομ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2018 19:44
Την απόκτηση του Μάλκομ από την Μπορντό ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία μπήκε «σφήνα» και πήρε τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Ρόμα. Στα 41 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής, πενταετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Μάλκομ. Παρότι τη Δευτέρα (23/7) η Μπορντό έδωσε τα χέρια με την Ρόμα για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ και μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα το deal, η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους «τζιαλορόσι» έναντι 40 εκατ. ευρώ οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Οι Καταλανοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 41 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την αγορά του 21χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε στροφή 180 μοιρών και θα συνεχίσει την καριέρα τους «μπλαουγκράνα» για την επόμενη πενταετία. Μάλιστα ο ίδιος «έστησε» τους ανθρώπους της Ρόμα στο αεροδρόμιο, αφού δεν πήρε ποτέ την προγραμματισμένη πτήση για Ρώμη.

Ο Μάλκομ αποδείχθηκε ότι ήταν το plan b της Μπαρτσελόνα για την αγορά εξτρέμ, αφού οι Καταλανοί στράφηκαν στην περίπτωση του μετά το νέο «όχι» της Τσέλσι για την απόκτηση του Γουίλιαν. Την περασμένη σεζόν είχε 12 γκολ και 8 ασίστ σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπορντό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.