Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στην Εθνική Ισπανίας: Απολύθηκε ο Λοπετέγκι μια μέρα πριν το Μουντιάλ!

«Βόμβα» στην Εθνική Ισπανίας: Απολύθηκε ο Λοπετέγκι μια μέρα πριν το Μουντιάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2018 14:24
Δεν ξανάγινε! Μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να απολύσει τον Χουλέν Λοπετέγκι, έπειτα από τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όλα ανοικτά για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο των «φούριας ρόχας» στη διοργάνωση.

«Βόμβα» στην Εθνική Ισπανίας δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα των «φούριας ρόχας» στο Μουντιάλ απέναντι στην Πορτογαλία! Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες αποφάσισε να απολύσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Χουλέν Λοπετέγκι, μετά την απόφαση του τελευταίου να δώσει τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει ο νέος προπονητής της!

Από το βράδυ της Τρίτης (12/6) στο στρατόπεδο της Ομοσπονδίας επικρατούσε μεγάλος εκνευρισμός για τη συμφωνία του Λοπετέγκι με τη «βασίλισσα» και το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) ο Ρουμπιάλες ανακοίνωσε την απόφαση να απολύσει τον Ισπανό τεχνικό.

Η συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε για αρκετή ώρα, αφού οι παίκτες της Ισπανίας προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση του προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος όμως δεν έκανε βήμα πίσω! Έτσι, ο Λοπετέγκι αποχωρεί ως αήττητος από τους «φούριας ρόχας» (16 νίκες, 4 ισοπαλίες), αφήνοντας κενό τον πάγκο της ομάδας λίγες μόνο ώρες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ!

«Ευχαριστούμε τον Χουλέν για όλα όσα έκανε γιατί αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που βρισκόμαστε στη Ρωσία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τον απολύσουμε. Πρέπει να υπάρξει ένα καθαρό μήνυμα για όλους τους εργαζόμενους στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι υπάρχουν κάποιοι κώδικες που πρέπει να τηρούνται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρουμπιάλες, ο οποίος τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Τη δεδομένη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σχετικά με τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πληροφορίες θέλουν την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να περιμένει μια απάντηση μέσα στις επόμενες ώρες από τον τεχνικό της Μπέτις, Κίκε Σετιέν. Την ίδια στιγμή έχει ακουστεί και το όνομα του Άλμπερτ Θελάδες, του προπονητή της Κ-21 της Ισπανίας, έχοντας στο πλευρό του τον τεχνικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.