Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά χωρίς άδεια στην Σούπερ Λιγκ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος!

Οριστικά χωρίς άδεια στην Σούπερ Λιγκ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2018 17:28
Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την ΕΠΟ. Με -6 και περιορισμό στις μεταγραφές οι «πράσινοι», για πρόστιμο οι «κυανέρυθροι»!

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Οι «πράσινοι» δεν πήραν άδεια για πέντε άρθρα του κανονισμού αδειοδότησης και πλέον αντιμετωπίζουν τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών από τη νέα σεζόν και απαγόρευσης ελεύθερης πραγματοποίησης μεταγραφών.
Ο Πανιώνιος επίσης δεν πήρε άδεια, όμως μόνο για το άρθρο 52 που αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, με συνέπεια να κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο ύψους 20 χιλ. ευρώ.

Ίδια περίπτωση με τον Πανιώνιο είναι και οι ΠΑΕ Κέρκυρα και Πλατανιάς, που επίσης δεν αδειοδοτήθηκαν, ωστόσο εκείνες έχουν έτσι κι αλλιώς υποβιβαστεί.

Οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν μπορούν εντός τριών ημερών να υποβάλλουν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:


«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για την χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Ά Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.