Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2018 22:04
Την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Εξώδικο ΑΕΚ: «Ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος»

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (15/5) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Με ανακοίνωση της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικό για τα επόμενα δύο χρόνια (έναντι 600 χιλ. ευρώ ετησίως), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο συμβόλαιο του υπάρχει και προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Λάζαρος με την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες κάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018".

Εξώδικο ΑΕΚ: «Ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος»

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έστειλε σήμερα (15/5) το πρωί εξώδικο στον Ολυμπιακό, με το οποίο ενημερώνει πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών».

Επίσης με αυτό το εξώδικο υπογραμμίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός της ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου ή και δικαιοδοτικού οργάνου...

«Για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου», τονίζεται χαρακτηριστικά!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.