Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην προεπιλογή της Γερμανίας ο Νόιερ

Στην προεπιλογή της Γερμανίας ο Νόιερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2018 16:00
Ο Μάνουελ Νόιερ βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Μάριο Γκέτσε. Ανανέωσε έως το 2022 ο Γιοάχιμ Λεβ.

Ο Γιοάχιμ Λεβ έκανε γνωστή τη λίστα των παικτών που βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η λίστα συμπεριλαμβάνει 27 παίκτες, κάτι που σημαίνει πως τέσσερις θα «κοπούν» και δεν θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στην προεπιλογή βρίσκεται ο Μάνουελ Νόιερ, παρά το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας της Μπάγερν βρισκόταν για αρκετούς μήνες νοκ-άουτ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στους «εκλεκτούς» βρίσκεται και ο Μάρκο Ρόις που είχε χάσει το προηγούμενο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός προεπιλογής έμεινε ο Μάριο Γκέτσε που είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απέναντι στην Αργεντινή. Το ίδιο ισχύσει για τον Αντρέ Σούρλε, που είχε μοιράσει την ασίστ στο «χρυσό» γκολ του τελικού, ενώ είχε πετύχει άλλα τρία τέρματα στο περασμένο Μουντιάλ.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Γιοακίμ Λεβ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Εθνική Γερμανίας και θα παραμείνει στην «νασιοναλμανσάφτ» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η προεπιλογή (τέσσερις θα κοπούν):

Τερματοφύλακες: Μπερντ Λένο, Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματίας Γκίντερ, Γιόνας Έκτορ, Ματς Χούμελς, Τζόσουα Κίμιχ, Μάρβιν Πλάτενχαρντ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σίλε, Τζοναθαν Τα

Μέσοι: Γιούλιαν Μπράντ, Ιλκάι Γκιντογκάν, Σάμι Κεντίρα, Τόνι Κρόος, Μεσούτ Οζίλ, Σεμπάστιαν Ρούντι, Λέον Γκορέτσκα

Επιθετικοί: Γιούλιαν Ντράξλερ, Μάριο Γκόμεθ, Τόμας Μίλερ, Νιλς Πέτερσεν, Μάρκο Ρόις, Λερουά Σανέ, Τίμο Βέρνερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.