Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα… έσπασε με ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος, κοντά σε Ολυμπιακό

Τα… έσπασε με ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος, κοντά σε Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2018 00:15
Φινάλε στην καριέρα του στην ΑΕΚ βάζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας άσος τα… έσπασε με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας άσος εμφανίστηκε στο περιβάλλον του να έχει πάρει την απόφασή να αποχωρήσει από την «Ένωση» τονίζοντας ότι «Για μένα η ΑΕΚ τελείωσε», ενώ ανέφερε ότι «Δέχομαι πιέσεις για να ανανεώσω, αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια».

Από την πλευρά της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει ότι ο διεθνής άσος έχει μιλήσει με άλλη ομάδα εδώ και ένα μήνα: «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019. Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς» είναι αυτό που λένε στην ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 2+1 ετών με και απολαβές 600.000. Πάντως, όπως τονίζουν στην ΑΕΚ, ο διεθνής εξτρέμ έχει υπογράψει στο συμβόλαιό του για "+1" χρόνο παραμονής στην πρωταθλήτρια Ελλάδας και είναι δεδομένο ότι θα ετοιμάσει τις νομικές της κινήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.