Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμερι: «Αποχωρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Έμερι: «Αποχωρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2018 16:05
Ο Ουνάι Έμερι ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ' την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. «Πιστεύω θα συνεχίσει στον σύλλογο ο Νεϊμάρ», τόνισε.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο. Ο Ουνάι Έμερι γνωστοποίησε ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρι Σεν Ζερμέν στο φινάλε της σεζόν, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που ήθελαν τον Ισπανό τεχνικό να μην συνεχίζει στο τιμόνι των Παριζιάνων:

«Ενημέρωσα τους παίκτες, τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο πως αποχωρώ απ' την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Πλέον, απομένει ο τελικός του Κυπέλλου. Ύστερα από μία συνάντηση πολλών ωρών μεταξύ φίλων, αποχωρώ με σεβασμό», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Νεϊμάρ:

«Η πρώτη χρονιά του στην Παρί δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα και η Παρί θα προχωρήσει μαζί του. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Έμερι ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2016, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Γαλλίας, ένα Κύπελλο (σ.σ. εκκρεμεί ο φετινός τελικός με την Λεζ Ερμπιέ), δύο Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ Γαλλίας. Ωστόσο, οι δύο σερί αποκλεισμοί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρούσε με τον Νεϊμάρ, είχαν ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, διάδοχος του Έμερι στην τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων θα είναι ο Τόμας Τούχελ, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι απ' την Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.