Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Γιουνάιτεντ, πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Γιουνάιτεντ, πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 19:57
Η ουραγός και καταδικασμένη Γουέστ Μπρομ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και χάρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι!

Μια εβδομάδα μετά το «διπλό» στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 από την Γουέστ Μπρομ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να στεφθεί από σήμερα πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Η ουραγός Γουέστ Μπρομ, με τον υπηρεσιακό Ντάρεν Μουρ στον πάγκο, ήξερε πως με ήττα θα αποχαιρετούσε την κατηγορία και έκανε τα πάντα για να αποφύγει αυτό το σενάριο, ειδικά την εβδομάδα που η μισητή αντίπαλος της Γουλβς εξασφάλισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπάγκις» όντας εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι απειλήθηκαν ελάχιστα από τους «κόκκινους διαβόλους», που πάντως στο 18’ φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Ερέρα από τον Ντόουσον.

Η Γουέστ Μπρομ κράτησε το μηδέν και στο 74’ ο ανενόχλητος Ροντρίγκες σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 0-1. Αυτή ήταν η 4η νίκη των «μπάγκις» στη φετινή σεζόν, αλλά θεωρείται απίθανο να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για 5η φορά στην ιστορία της και 3η την τελευταία εξαετία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τέσσερις αγώνες περιθώριο αποτελεί και ισοφάριση του ρεκόρ που κατέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2001 σε επίπεδο Πρέμιερ Λίγκ (από το 1992).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.