Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στο γήπεδο παραμένει Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Στο γήπεδο παραμένει Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 19:21
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουνιέ (58’) ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων και της αβεβαιότητας κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και πρόσφερε μερικές στιγμές χαράς στον κόσμο του. Με δέκα από το 81’ οι «πράσινοι» λόγω αποβολής του Μυστακίδη, εξασφάλισαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο οι Περιστεριώτες.

Κόντρα σ’ όλα τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη (1-0) επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο και έδειξε ότι εντός γηπέδου συνεχίζει να έχει σφυγμό.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Βλαχοδήμο, ο οποίος στο 5’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπρούνο (5’), ενώ στο 9’ απέκρουσε με το ένα χέρι το απευθείας φάουλ του Ντιγκινί. Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και στο 20’ «άγγιξε» το γκολ με κοντινό σουτ του Μουνιέ, ωστόσο ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να φτάνουν ξανά κοντά στο γκολ στο 39’. Ο Κάτσε έκανε τη σέντρα με το δεξί, ο Δώνης ολομόναχος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 50’ ο Μπρούνο δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα μετά από γύρισμα του Ουάρντα, ενώ στο 52’ ο Βλαχοδήμος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αιγύπτιου από πλάγια θέση.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και στο 57’ κέρδισε πέναλτι για κλωτσιά του Μάντσον στον Κουρμπέλη εντός περιοχής. Ο Μουνιέ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για το «τριφύλλι». Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση την κεφαλιά του Ντάουντα στο 78’ (τρομερή επέμβαση ο Βλαχοδήμος), δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο όταν ο Μυστακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’ επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι. Παρόλα αυτά το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Ουζουνίδη κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.