Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι και κουνάει σεντόνι η Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι και κουνάει σεντόνι η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 19:10
Η Σάλκε κέρδισε με 2-0 την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ και πέρασε μόνη στην 2η θέση, κάνοντας μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεγάλο ντέρμπι του Ρουρ βάφτηκε μπλε. Η Σάλκε κέρδισε με 2-0 την Ντόρτμουντ στο Γκελζενκίρχεν και βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από 3 χρόνια. Οι «βασιλικοί μπλε» πέρασαν μόνοι στην 2η θέση με 55 βαθμούς και βρίσκονται στο +9 από την 5η θέση (σ.σ. εκκρεμεί το παιχνίδι της Λειψίας), τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Κονοπλιάνκα να ευστοχεί από θέση βολής, «γράφοντας» το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, έχασαν ευκαιρίες με τους Σούρλε (75’), Ρόις (77’) και Μπατσουαγί (81’), ωστόσο το 1-1 δεν ήρθε και στο 82’ ο Νάλντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Ντόρτμουντ παρέμεινε χωρίς νίκη στην έδρα της Σάλκε από τον Οκτώβριο του 2013 και βρίσκεται στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με την Λεβερκούζεν στους 51 βαθμούς. Οι Βεστφαλοί είναι πλέον στο +5 από την 5η θέση, ωστόσο η διαφορά μπορεί να μειωθεί στους δύο βαθμούς εάν η Λειψία πάρει τη νίκη στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.