Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή… σωτηρίας για Νιούκαστλ, κατρακυλάει η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή… σωτηρίας για Νιούκαστλ, κατρακυλάει η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 18:14
Η Νιούκαστλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άρσεναλ και εξασφάλισε την παραμονή, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν 5η σερί εκτός έδρας ήττα και κινδυνεύουν να χάσουν και την 6η θέση!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νιούκαστλ επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη επί των «κανονιέρηδων» μετά το 2005. Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ανέβηκε στην 10η θέση με 41 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή.

Στον αντίποδα, οι Λονδρέζοι γνώρισαν 5η σερί εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα κάτι που είχε να συμβεί από τον Δεκέμβρη του 1984! Μάλιστα, η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα της Αγγλίας που δεν έχει βαθμό εκτός έδρας στο 2018! Όλα αυτά έχουν φέρει την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην 6η θέση και μόλις στο +2 από την 7η Μπέρνλι. Να σημειωθεί ότι η 6η θέση δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η 7η οδηγεί στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης! Όλα αυτά εφόσον το Κύπελλο Αγγλίας δεν πάει στα χέρια της Σαουθάμπτον. Σ’ αυτή την περίπτωση η 6η θέση θα οδηγήσει στα προκριματικά και η 7η δεν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 14’ άνοιξε το σκορ με τον Λακαζέτ ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Η Νιούκαστλ δεν πτοήθηκε και στο 29’ έφερε το σκορ στα ίσια με τον Αγιόθε, ενώ στο 68’ ο Ρίτσι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τις «καρακάξες». Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κένεντι για ένα τρίτο τέρμα. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ανέβηκε στην 10η θέση με +13 από τις επικίνδυνες θέσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.