Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Στον ΌΦΗ το ντέρμπι κορυφής (video)

Football League: Στον ΌΦΗ το ντέρμπι κορυφής (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2018 17:27
Ο ΌΦΗ κέρδισε με 2-0 τον Άρη στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» και αγκάλιασε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Football League. Μάνος (45’) και Βουό (48’) τα γκολ.

Μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League είναι ο ΌΦΗ μετά τη νίκη με 2-0 επί του Άρη στο Γεντί Κουλέ. Μάνος (45’) και Βουό (48’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους Κρητικούς, οι οποίοι έφτασαν τις 12 σερί νίκες και υποχρέωσαν τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, σπαταλώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 0-1. Στο 18’ ο Κάσσος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Στρέζο, ενώ στο 21’ ο γκολκίπερ του ΌΦΗ έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Βουό έδωσε στον Μαχαίρα, εκείνος με τη σειρά του πέρασε στον Κουτσιανικούλη, αυτός στον Μάνο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 19 γκολ στην Football League.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον ΌΦΗ αφού στο 48’ ο Λεάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βουό έκανε το σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και στο πόδι του Ιντζόγλου και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 59’ έγινε η φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Διαμαντόπουλος ανατράπηκε έξω από την περιοχή του ΟΦΗ αλλά ο Πασάς συνέχισε τη φάση και σκόραρε με σουτ. Ο διαιτητής Ρατσιάτος, όμως, δεν άφησε τη φάση να εξελιχθεί και ζήτησε να εκτελεστεί φάουλ. Ο Μπαργκάν ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Στρέζο να διώχνει σε κόρνερ.

Αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φάσεις του Άρη στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΌΦΗ είχε σημαντικές στιγμές με Πορτουλίδη (80’) και Μάνο (83’) και Ντίνα (87’) για ένα τρίτο τέρμα, με το 2-0 να μένει ως το φινάλε.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.