Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή… πρόκρισης για Μπάγερν (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή… πρόκρισης για Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2018 23:49
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και πήρε μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαράμπια (32’), Νάβας (37’ αυτ.) και Αλκάνταρα (68’) οι σκόρερ.

Η Σεβίλλη στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί έφυγαν με το «διπλό» (2-1) από το «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, η ομάδα του Μονάχου έσπασε την κατάρα των πέντε διαδοχικών ηττών στην Ιβηρική, υποχρεώνοντας τους Ανδαλουσιανούς στην πρώτη τους ήττα εντός έδρας από γερμανική ομάδα.

Η Σεβίλλη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 32’ με τον Σαράμπια έπειτα από λάθος του Μπερνάτ, όμως η Μπάγερν έφερε… τούμπα το ματς μετά από δύο ενέργειες του Ριμπερί και ισάριθμες κόντρες (37’ Νάβας αυτ., 68’ Αλκάνταρα). Οι Βαυαροί που ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, είχαν καλές στιγμές για ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο το τελικό 1-2 της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ματς:


Η Σεβίλλη πατούσε καλά στο ξεκίνημα και στο 20’ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Σαράμπια, ο οποίος μόνος του από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σημαδέψει την εστία της Μπάγερν. Στο 30’ ο άσος της Σεβίλλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ούλραϊχ που απομάκρυνε με γροθιές, όμως η τρίτη του ευκαιρία στο 32’ αποδείχθηκε… φαρμακερή. Ο Εσκουδέρο έκανε τη σέντρα, ο Μπερνάτ έχασε τον Σαράμπια και ο Ισπανός από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Ο Βιδάλ αποχώρησε στο 35’ λόγω τραυματισμού, όμως η είσοδος του Χάμες έδωσε πνοή στην Μπάγερν, που στο 37’ έφερε το σκορ στα ίσια, έστω και με δόση τύχης. Ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Νάβας έβαλε τη κόντρα και η μπάλα, αφού χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Σόρια για το 1-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ραφίνια πέρασε στη θέση του απογοητευτικού Μπερνάτ και η Μπάγερν πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Στο 55’ το σουτ του Χάμες πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 57’ ο Βάθκεθ έκοψε τελευταία στιγμή τον Ριμπερί. Ένα λεπτό μετά ο Κορέα γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο φάουλ στον Αλκάνταρα, ενώ στο 66’ ο Σόρια πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Μαρτίνεθ. Ωστόσο στο 68’ ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αλκάνταρα έπιασε την σκαστή κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Εσκουδέρο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Οι Βαυαροί «άγγιξαν» τρίτο γκολ στο 71’ όμως ο Ρίκο απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Χάμες. Ακολούθησαν δύο καλά μακρινά σουτ των Ενζονζί (79’) και Σάντρο (81’), ενώ στο 82’ ο Βάθκεθ βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν σούταρε και η φάση χάθηκε. Δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Το 1-2 έμεινε τελικά ως το τέλος και η Μπάγερν «αγκαλιά» με την πρόκριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.