Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε Μίλαν και «αγγίζει» τον τίτλο η Γιουβέντους

Σέριε Α: Νίκησε Μίλαν και «αγγίζει» τον τίτλο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2018 01:43
Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Μίλαν όμως με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, πήρε τη νίκη με 3-1 στο Τορίνο και ξέφυγε με +4 από την Νάπολι. Σκόραρε και πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Μπονούτσι.

Στο δρόμο για το 7ο σερί πρωτάθλημα βαδίζει η Γιουβέντους. Λίγη ώρα μετά τη γκέλα της Νάπολι στην έδρα της Σασουόλο (1-1) η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 3-1 την Μίλαν στο Τορίνο και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από την 2η θέση. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν εξαιρετική για 70 λεπτά, ωστόσο «λύγισε» στο φινάλε και έμεινε μακριά από την τετράδα.

Οι «μπιανκονέρι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με τρομερό σουτ του Ντιμπάλα έξω από την περιοχή. Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα στο 16ο λεπτό. Τη λύση για τους «ροσονέρι» έδωσε ένας πρώην «μπιανκονέρο». Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε κόρνερ στο 28’, ο Μπονούτσι νίκησε Κιελίνι και Μπαρτσάλι στον αέρα και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ιταλός αμυντικός πανηγύρισε έξαλα το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του, το οποίο δεν επέτρεψε στην Γιουβέντους να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ απαραβίαστης εστίας στην ιστορία του Καμπιονάτο (σ.σ ήθελε άλλα 16 λεπτά), το οποίο ανήκει στην ίδια από το 2016 με 974 λεπτά.

Η Μίλαν στέκονταν εξαιρετικά στο ματς και στο 55’ «άγγιξε» την ανατροπή με μακρινό σουτ του Τσαλχάνογλου, το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπουφόν. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ιταλός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σούσο, κρατώντας το 1-1. Στο 70’ οι «ροσονέρι» έφτασαν ξανά κοντά στο 1-2, με τον Κάλινιτς να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Από εκείνο το σημείο, η Γιουβέντους αύξησε την πίεση της και πήρε το ματς με τις δύο αλλαγές του Αλέγκρι (Ντάγκλας Κόστα, Κουαδράδο) και τον Κεντίρα. Στο 79’ ο Ντάγκλας Κόστα απέφυγε τον Καλάμπρια και έδωσε στον Κεντίρα, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κουαδράδο με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1. Στο 87' διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 όταν ο Ντάγκλας Κόστα έκανε νέα ωραία ενέργεια από αριστερά, βρήκε τον Ντιμπάλα και εκείνος τον Κεντίρα που με δεξί σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.