Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τριάρα η Ίντερ, «εξάσφαιρη» η Λάτσιο

Σέριε Α: Τριάρα η Ίντερ, «εξάσφαιρη» η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 19:01
Με πρωταγωνιστές τους Ικάρντι και Πέρισιτς, η Ίντερ κέρδισε με 3-0 την Ελλάς Βερόνα στο Μιλάνο και παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο -1 αλλά με ματς παραπάνω η Λάτσιο, 6-2 την Μπενεβέντο.

Μετά την πεντάρα στην Σαμπντόρια, η Ίντερ επικράτησε με 3-0 της Ελλάς Βερόνα στο «Μεάτσα» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «νερατζούρι» πλησίασαν στο -2 την 3η Ρόμα, που γκέλαρε στην έδρα της Μπολόνια (1-1), έχοντας και ένα ματς λιγότερο από τους «τζιαλορόσι».

Στο 1ο λεπτό ο Πέρισιτς με... πλάγιο έβγαλε τετ α τετ τον Ικάρντι, ο οποίος έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά μετά ο Μπρόζοβιτς βρήκε ωραία τον Πέρισιτς και αυτός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-0 μόλις στο 13ο λεπτό. Τα πάντα τελείωσαν στο 49’, με τον Ικάρντι να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ, «κλειδώνοντας» το ματς. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (72’ Φάρες/ 83’ Καντρέβα), με το 3-0 να μένει ως το φινάλε.

Εξάρα η Λάτσιο


Σέριε Α: Τριάρα η Ίντερ, «εξάσφαιρη» η Λάτσιο
Από την άλλη, η Λάτσιο διέλυσε με 6-2 την Μπενεβέντο στο «Ολίμπικο» και βρέθηκε στο -1 από την 4η Ίντερ (ματς λιγότερο) και στο -3 από την 3η Ρόμα.

Η Μπενεβέντο έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μόλις στο 7ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Κριστιάν Πουτζιόνι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ιμόμπιλε στο 19', ωστόσο οι ουραγοί της Σέριε Α κατάφεραν να… φέρουν τούμπα το ματς με Κατάλντι (23’) και Μάρκες (51’).

Στο τελευταίο ημίωρο, η Λάτσιο ανέβασε την απόδοση της και «καθάρισε» το ματς με Καϊσέδο (60'), Στεφάν ντε Φράι (66'), Ιμόμπιλε (68'), Λέιβα (83') και Λουίς Αλμπέρτο (πεν. 90+1').




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.