Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το γύρισε με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Το γύρισε με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 16:33
Με γκολ του Σαλάχ στο 84’, η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκαν με Μιλιβόγιεβιτς (13’ πεν.) οι «αετοί», ισοφάρισε ο Μανέ (49’) για τους «κόκκινους» που έχασαν με τραυματισμό τον Λαλάνα.

Έστω και δύσκολα, η Λίβερπουλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο έκαναν την ανατροπή και ξέφυγαν προσωρινά με +10 από την 5η Τσέλσι, η οποία αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Κρίσταλ Πάλας είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα στο 8ο λεπτό, με τον Ζαχά να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Κάριους. Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ ανέτρεψε τον Άγγλο εξτρέμ στην περιοχή και ο Μιλιβόγιεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και η μοναδική καλή της στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 44’ με γυριστή κεφαλιά του Μανέ (44’), αναγκάζοντας τον Χένεσι να διώξει με δυσκολία. Ότι δεν κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά οι «κόκκινοι» το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 49’, ο Μίλνερ έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Μανέ με πλασέ στην κίνηση έφερε το σκορ στα ίσια.

Ακολούθησαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ο πρώην «κόκκινος», Κριστιάν Μπεντέκε (58’, 59’) κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Στο 62’ ο Κάριους απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Φαν Άνχολτ και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο Μανέ αντικαταστάθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ στο 64ο λεπτό υπό το φόβο της δεύτερης κίτρινης κάρτας, την οποία γλίτωσε ο Σενεγαλέζος άσος λίγα λεπτά νωρίτερα όταν πεσμένος στο έδαφος άρπαξε την μπάλα με το χέρι θεωρώντας δεδομένη την υπόδειξη φάουλ από τον Σόμπρικ. Στο ίδιο σημείο πέρασε στο ματς ο Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος όμως έπαιξε μόλις πέντε λεπτά και αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα.

Η Λίβερπουλ πίεζε για το νικητήριο τέρμα και το πέτυχε στο 84’. Ο Ρόμπερτσον από αριστερά γύρισε παράλληλα τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Σαλάχ κοντρόλαρε και με το δεξί νίκησε τον Χένεσεϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.