Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έχασε βαθμούς και Ναινγκολάν η Ρόμα

Σέριε Α: Έχασε βαθμούς και Ναινγκολάν η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 17:35
Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» και γνώρισε την πρώτη της απώλεια μετά από έναν μήνα. Έχασαν με τραυματισμό τον Ναινγκολάν οι «τζιαλορόσι» πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Όλα στραβά πήγαν για την Ρόμα στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα». Οι «τζιαλορόσι» «κόλλησαν» στο 1-1 με την Μπολόνια και γνώρισαν βαθμολογική απώλεια μετά τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ έχασαν με τραυματισμό τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Βέλγος μέσος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο 16ο λεπτό του παιχνιδιού και είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο λεπτά αργότερα (18’), ο γιος του τεχνικού της Ρόμα, Φεντερίκο ντι Φραντσέσκο, έβγαλε την πάσα στον Έρικ Πουλγκάρ, ο οποίος με χαμηλό σουτ «έγραψε» το 1-0 για την Μπολόνια. Η Ρόμα θα μπορούσε να απαντήσει στο 29’ όμως ο Στρούτμαν έχασε το… άχαστο, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι από το ένα μέτρο.

Η Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη κρατούσε την ισοπαλία μέχρι το 76’ όταν ο Τζέκο ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια του Περότι. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Ρόμα πίεσε για την ανατροπή, όμως το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι «τζιαλορόσι» έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.