Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με το αριστερό η Εθνική Νέων στην Elite Round

Με το αριστερό η Εθνική Νέων στην Elite Round

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2018 22:15
Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 από την οικοδέσποινα Ιταλία, στην πρεμιέρα για τη μάχη πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19.

Την ήττα με σκορ 2-0 από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική Νέων στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της Elite Round, που φιλοξενείται στην γειτονική χώρα.

Οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με δύο γκολ του Σκαμάτσα (8’, 43’), ενώ ενδιάμεσα η Ελλάδα είχε δοκάρι με τον Δουβίκα (18’) για να φέρει το σκορ στα ίσια. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ιταλία έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση, όντας μόνη στην κορυφή του γκρουπ μετά την ισοπαλία της Τσεχίας με την Πολωνία (0-0) στο άλλο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως μόνο ο πρώτος του ομίλου παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά και πλέον το έργο είναι δύσκολο για την «γαλανόλευκη», που θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στα παιχνίδια με Τσεχία (24/3, 15:30) και Πολωνία (27/3, 16:30).

Ελλάδα (Γκούμας): Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου (75’ Μπαλογιάννης), Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης, Γιούσης (46’ Δημητρουλας), Αποστολάκης (79’ Ξενιτίδης)

Ιταλία (Νικολάτο): Πλιζάρι, Καντέλα, Τριπαλντέλι, Μπουοντζιόρνο, Γκάμπια (90+1’ Μαλάμο), Φρατέσι, Μελετζιόνι, Καπόνε (66' Μπρινιόλα), Σκαμάτσα, Μπετέλα, Ζανιόλο (73' Τονάλι)

Αναλυτικά, η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ιταλία 3
2. Πολωνία 1
3. Τσεχία 1
4. Ελλάδα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.