Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση η Εθνική Παίδων

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση η Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2018 22:25
Με γκολ του Φακή της Ξάνθης στο 53' η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 τη Σκωτία στο πρώτο ματς της Elite Round και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου μετά και το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα σε Γερμανία και Νορβηγία.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U17 έκανε η Εθνική Παίδων. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε με 1-0 την Σκωτία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου της με +2 από Γερμανία και Νορβηγία, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Ο Φάκης στο 56΄ ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για την Εθνική μας, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 64΄, λόγω αποβολής του Θυμιάνη, ενώ στο 74' είχε δοκάρι με τον Καραγιάννη.

Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Εθνική ανέβηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου. Το Σάββατο (24/3) αντιμετωπίζει την Γερμανία στο «Κώστας Δαβουρλής» και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Τρίτη (27/3) απέναντι στην Νορβηγία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Να σημειωθεί πως ο πρώτος του ομίλου παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση όπως και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι.

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 3
2. Γερμανία 1
3. Νορβηγία 1
3. Σκωτία 0

ΕΛΛΑΔΑ (Β. Γεωργόπουλος): Μανδάς, Θυμιάνης, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρίδης (53΄ Βουτσάς), Μαυρουδής, Αθανασακόπουλος (66΄ Κωνσταντινίδης), Μούγιος, Φάκης (72΄ Σερπέζης).

ΣΚΩΤΙΑ (Μπ. Μακλόκλιν): Μάλεν, Πάτερσον, Αρμερ, Γουίλσον, Κόκρεϊν (51΄ Τέιλορ), Αντεντάπο, Γκίλμορ, Σέμπλ (60΄ Λέοναρντ), Χάμιλτον, Ερχαχον, Μακντόναλντ (51΄ Ρος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.