Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νέα γκέλα ο Άρης, βλέπει κορυφή ο ΌΦΗ

Football League: Νέα γκέλα ο Άρης, βλέπει κορυφή ο ΌΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2018 18:12
Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 με την Καλλιθέα και είδε τον ΟΦΗ να πλησιάζει στους -2 τη διαφορά από την κορυφή μετά το σημερινό «διπλό» (3-0) στην έδρα του Αιγινιακού.

Δεύτερη σερί απώλεια για τον Άρη. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τα Τρίκαλα, οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Καλλιθέα και το τελικό 0-0 στο «Ελ Πάσο» έδωσε την ευκαιρία στον ΌΦΗ να «ψαλιδίσει» κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν τρεις φορές στην αναμέτρηση, με τον βοηθό να... σηκώνει την σημαία, ωστόσο υπέπεσε σε μεγάλο λάθος στο τρίτο γκολ του Διαμαντόπουλου, ο οποίος καλύπτονταν καθαρά από τον Ντιακιτέ.

Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Πλατέλλα (35’) για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 64’ ο Θεοδωράκης είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Ντούνη, ενώ στο 75’ ο Διαμαντόπουλος βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δυο ομάδες. Αρχικά, ο Άρης έμεινε στο 86’ με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Μπούρμπος, ενώ στις καθυστερήσεις την κόκκινη αντίκρισε και ο Μάκο της Καλλιθέας. Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Άρης έφτασε τους 50 και βρίσκεται στο +2 από τον ΟΦΗ. Μάλιστα, εφόσον η 3η Παναχαϊκή φύγει με τη νίκη από την έδρα τους Εργοτέλη, θα μειώσει στο -4 τη διαφορά από την κορυφή.

Βλέπει κορυφή ο ΌΦΗ


Football League: Νέα γκέλα ο Άρης, βλέπει κορυφή ο ΌΦΗ
Την ίδια ώρα, ο ΌΦΗ πήρε άνετη νίκη με 3-0 στην έδρα του Αιγινιακού και μείωσε στους δυο την απόσταση από τη κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 6' όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Μάνος έκανε το 1-0. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 49’, με τον Μάνο να κάνει το 2-0 με σουτ έπειτα από ασίστ του Κουτσιανικούλη.

Στο 64' ο Μάνος είχε δοκάρι για ένα δεύτερο γκολ ενώ στο 90+2΄διαμορφώθηκε το τελικό σκορ μετά από γύρισμα του Μπολάκη και καρφωτή κεφαλιά του Πορτουλίδη που έκανε το 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.