Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεκούραστη πρόκριση για Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεκούραστη πρόκριση για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2018 23:58
Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Πόρτο στο «Άνφιλντ» ωστόσο έχοντας… προίκα το 5-0 του «Ντραγκάο» πήρε ξεκούραστα την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από εννέα χρόνια, η Λίβερπουλ θα παίξει ξανά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι», έχοντας το μυαλό τους στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμειναν στο 0-0 με την Πόρτο στο «Άνφιλντ» και εξασφάλισαν την πρόκριση καθώς είχαν νικήσει 5-0 στην Πορτογαλία.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επέτρεψε στον Γιούργκεν Κλοπ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον Γερμανό να αφήνει στον πάγκο τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος, αφού καμία ομάδα δεν είχε σουτ εντός εστίας. Η Λίβερπουλ περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή, έχοντας ως μοναδική μεγάλη ευκαιρία το δοκάρι του Μανέ στο 31ο λεπτό.

Λίγα πράγματα και στο δεύτερο μέρος. Η Λίβερπουλ απείλησε στο 47’ με σουτ του Μίλνερ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 59’ ο Φιρμίνο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια και η επόμενη σημαντική φάση ήρθε στο 82’ όταν ο Κασίγιας είπε «όχι» σε προσπάθεια του νεοεισελθόντα Σαλάχ. Δύο λεπτά μετά η Πόρτο «άγγιξε» αυτή το γκολ, όμως ο Λόβρεν έκοψε σωτήρια με προβολή το πλασέ του Τόρες. Στις καθυστερήσεις ο Κασίγιας πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Σαλάχ και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (62΄ Ινγκς), Γκόμες, Χέντερσον, Μορένο, Μανέ (74΄ Σαλάχ), Λαλάνα, Τσαν (80΄ Κλαβάν), Μάτιπ

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Αμπουμπακάρ (80΄ Πασιένσια), Τόρες, Κορόνα, Γουάρις (68΄ Περέιρα), Αντρέ (62΄ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Ρέγες, Φελίπε, Νταλοτ, Κόστα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.