Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

NOVA: «Έχουμε συμφωνήσει με οκτώ ομάδες»

NOVA: «Έχουμε συμφωνήσει με οκτώ ομάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2018 16:23
Η NOVA υποστήριξε πως δεν υπάρχει θέμα κεντρικής διαχείρισης αφού έχει ήδη συμφωνήσει με 6+2 ομάδες για υπογραφή συμβολαίων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους.

Μετά την συνάντηση των εκπροσώπων της Super League με στελέχη της COSMOTE TV με θέμα συζήτησης την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η NOVA πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη συμφωνήσει με 6+2 ομάδες για υπογραφή συμβολαίων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της NOVA, έξι ομάδες έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με διμερή δεσμευτική σύμβαση, ενώ άλλες δύο ακόμη είναι στην διαδικασία των υπογραφών, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ομάδες που έχουν υπογράψει με την NOVA είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανιώνιος, ενώ τρέχει η δεδομένη συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η θέση της Super League είναι ότι κεντρική διαχείριση μπορεί να υπάρξει ακόμη και με 8 ομάδες. Από την πλευρά τους, τα στελέχη της COSMOTE TV εξήγησαν στη συνάντηση με τους παράγοντες της Super League ότι ενδιαφέρονται μόνο για μία συμφωνία κεντρικής διαχείρισης και δεν θέλουν να μπουν σε μεμονωμένες συμφωνίες με ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.