Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Αγκουέρο χτύπησε οπαδό της Γουίγκαν! (video)

Ο Αγκουέρο χτύπησε οπαδό της Γουίγκαν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2018 00:33
Πρωτοφανείς σκηνές για τα αγγλικά γήπεδα στο φινάλε του αγώνα της Γουίγκαν με την Μάντσεστερ Σίτι, αφού η κάμερα έπιασε τον Αγκουέρο να χτυπά οπαδό των γηπεδούχων, την ώρα που σε άλλο μέρος του γηπέδου, φίλοι των «πολιτών» έριξαν διαφημιστική πινακίδα στις δυνάμεις της αστυνομίας.

Η Γουίγκαν κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Στο φινάλε του αγώνα, αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας του, ωστόσο ένας εξ αυτών είχε έντονο διάλογο με τον Σέρχιο Αγκουέρο. Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Αργεντινό να χτυπά στο πρόσωπο τον οπαδό της Γουίγκαν και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία.

Την ίδια ώρα, οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έριξαν διαφημιστική πινακίδα σε αστυνομικές δυνάμεις! Ένταξη υπήρξε και στο ημίχρονο της αναμέτρησης, αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον τεχνικό της Γουίγκαν με αφορμή την αποβολή του Φάμπιαν Ντελφ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.