Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2018 16:22
Με γκολ του Σάντρο (33’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Τορίνο στο εκτός έδρας ντέρμπι και πέρασε προσωρινά στην κορυφή, εν αναμονή του αγώνα της Νάπολι.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο «Derby della Mole» με αντίπαλο την Τορίνο. Η «Γηραιά Κυρία» πήρε εκτός έδρας νίκη με 1-0 και προσπέρασε προσωρινά την Νάπολι στην κορυφή. Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν τις 17 νίκες στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στην «γκρανάτα», και είναι με διαφορά το απόλυτο αφεντικό στο Τορίνο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αφού στο 15’ έχασε με τραυματισμό τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ωστόσο, ο Μπερναντέσκι που πήρε τη θέση του «χόρεψε» την άμυνα της Τορίνο και έδωσε έτοιμο γκολ στο Σάντρο για το 0-1 στο 33’.

Το γκολ του Βραζιλιάνου μπακ ήταν αρκετό για την Γιουβέντους, η οποία έκανε απλά διαχείριση του προβαδίσματός. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν ξανά απειλητικοί με την είσοδο του Ντιμπάλα, ο οποίος επέστρεψε ορεξάτος στην ενεργό δράση, ωστόσο δεν ήταν προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους έμεινε ως το φινάλε και η «Γηραιά Κυρία» περιμένει πιθανή απώλεια της Νάπολι για να παραμείνει στην κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.