Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα πεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα πεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2018 21:28
Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά (56’ Πέλκας, 61’ Μαουρίσιο) ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από την Λαμία, έφτασε τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος πρώτος.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Λαμία, αφού στο δεύτερο μέρος πέτυχε δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο και «σφράγισε» την εκτός έδρας νίκη (2-0) που τον φέρνει προσωρινά στο +5 από την 2η ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά τις 15 σ’ όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του προς τον τίτλο

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να βρει τρόπο και να γίνει απειλητική για την εστία της Λαμίας. Εξαίρεση αποτέλεσε το πεντάλεπτο 24’-29’ όπου ο Παπαδόπουλος χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές σε προσπάθεια του Βαρέλα και σουτ του Μακ.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα… σκουπίδια το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στην επανάληψη «καθάρισε» το ματς μέσα σε πέντε λεπτά. Το 0-1 έγινε στο 56’ ύστερα από υπέροχη ομαδική ενέργεια. Ο Μακ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαουρίτσιο κοντρόλαρε και έδωσε στον Μπίσεσβαρ, αυτός σέντραρε αμέσως στη μικρή περιοχή για τον Πέλκα κι εκείνος με κοντινή κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μακ έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Ασίκγμπα, στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έδωσε τη μπάλα στον Μαουρίσιο και εκείνος με κεφαλιά «έγραψε» το 0-2. Κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε», με τον ΠΑΟΚ να κάνει σωστή διαχείριση και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Λαμία.

Λαμία (Μπ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Ομο (67’ Μπεν Τζεμιά), Βάντερσον, Πίτι, Ακόστα, Μπούτνικ (60’ Αστσεριτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (89’ Κουλούρης), Πέλκας (78’ Μουλέν), Μπίσεσβαρ (72’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.