Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με τεσσάρα ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με τεσσάρα ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2018 00:00
Ο Πανιώνιος διέλυσε με 4-1 την Λαμία εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ντουρμισάι (17’, 55’), Μασούρας (31’) και Λάμπρου (90’) τα γκολ, μείωσαν με Βάντερσον (40’) οι γηπεδούχοι.

Μετά από 19 χρόνια ο Πανιώνιος θα παίξει ξανά σε ημιτελική φάση Κυπέλλου. Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν με 4-1 από τη Λαμία, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη έδινε το προβάδισμα στον Πανιώνιο, ο οποίος «καθάρισε» την πρόκριση στο πρώτο μέρος. Στο 17’ ο Ντουρμισάι «έγραψε» το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 31’ ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ, έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μελισσά σε προσπάθεια του Σπιριντόνοβιτς.

Η Λαμία, που χρειάζονταν τέσσερα γκολ για να πάρει την πρόκριση, ανέβασε την απόδοση της και στο 40’ μείωσε σε 1-2 με σουτ του Βάντερσον μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο η κεφαλιά του Αναστασιάδη από τη μικρή περιοχή πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά στο δεύτερο μέρος, αφού στο 55’ ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ντουρμισάι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1. Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 76’. Και αυτό διότι ο Σαραμαντάς έκανε πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Αναστασόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ματς, ενώ ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Λάμπρου με όμορφη ενέργεια και πλασέ. Το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου βρήκε την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να χειροκροτείται για την υπέρβασή της να φτάσει ως τα προημιτελικά και τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση για τους «4».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.